Az Izabella Dental a Szent Gellért Magánklinika csoport új egysége. A Szent Gellért Magánklinikát azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk megőrizni szerettei egészségét. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat meghitt környezetben, az Önök igényeinek megfelelően alakítjuk.

Az Izabella Dental-t is a fenti szellemiségben üzemeltetjük a főváros szívében. Hozzánk ellátogatva megtapasztalhatja milyen, amikor személyre szóló egészségügyi ellátásban lehet része barátságos és nyugodt környezetben.

A vendégek kényelmét szolgálja a tágas váróhelyiség és a rendelkezésre álló wifi. A rendelő előtt kényelmesen parkolhat közterületen.
Kezeléseink színvonalát neves, nemzetközileg elismert szakembereink és legkorszerűbb felszereléseink biztosítják. Jelenleg két székes rendelőnkben panoráma röntgen és röntgen is helyet kapott. A sterilizálásra a pácienseink nyugalmát szolgálva külön helyiséget alakítottunk ki.

Klinikánkon kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikára és az egészségre, ezért fontosnak tartjuk a szép mosolyt. Fogaszati szolgáltatásaink közé tartozik az általános fogászat, a szájsebészet és az esztétikai fogászat is.

Honlapunk segítségével megismerheti szolgáltatásainkat és munkatársainkat, valamint tájékozódhat a vizsgálati módszereinkről és az aktuális akciónkról.

Várjuk szeretettel fogászatunkon.